Prodej stavební parcely 619 m², Čistá

3 990 000 Kč 6 446 Kč za m²
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
S&L a partners s.r.o.

S&L a partners s.r.o.

Liberec, Generála Svobody 25/108

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek určený k výstavbě o výměře 619 m2 v obci Čistá u Mladé Boleslavi.

Tento pozemek se nachází v strategické lokalitě, která je ideální pro výstavbu rodinného domu a poskytuje skvělé podmínky pro klidné bydlení v blízkosti přírody.

Jednou z hlavních výhod této nabídky je nově vydané stavební povolení pro stavbu rodinného domu. Projekt domu je navržen s důrazem na nízkou energetickou náročnost, přičemž zastavěná plocha činí 144 m2. Topení bude zajištěno moderním tepelným čerpadlem, což zaručuje efektivní a ekologické vytápění.

Pozemek je zasíťovaný - je již připojen na vodovod, plyn a elektrickou síť. Díky tomu odpadá starost s napojením inženýrských sítí a můžete se hned pustit do realizace svých stavebních plánů.

Obec Čistá u Mladé Boleslavi nabízí veškerou základní občanskou vybavenost, kterou ocení každá rodina. V obci se nachází mateřská a základní škola, obchod, pošta, a pravidelné autobusové spojení do Mladé Boleslavi. Okolí obce je obklopeno krásnou přírodou, která poskytuje řadu možností pro volnočasové aktivity, jako jsou turistika nebo cykloturistika. Blízkost Mladé Boleslavi zajišťuje snadný přístup k dalším službám a zaměstnání.

Tento pozemek je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají místo pro svůj vysněný domov v klidném prostředí s výbornou dostupností do města.
V případě zájmu nás kontaktujte, financování pozemku i s výstavbou Vám rádi zajistíme v rámci našeho kompletního servisu.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Beton, Dlažba, Asfalt
ID nemovitosti 921
Plocha pozemku 619 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

S&L a partners s.r.o.

Liberec, Generála Svobody 25/108

Zobrazit kompletní nabídku RK

S&L a partners s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist